Om Os

 

Vi på Kortkartellet har en kærlighed til æstetik, typografi, design og ...Danmark. Her på sitet finder du vores bud på hvordan de fire forenes. 

De byer, gader, pladser, steder eller veje vi har valgt at strø på vore plakater er ikke tilfældigt udvalgte. De er valgt enten af kærlighed til stedet, fordi det har et velklingende navn, en smuk typografisk struktur eller bringer smilet frem. Vi kan ikke garantere at stedet rent faktisk ligger præcist hvor det står (selvom vi prøver!) men det henstår vist under kunstnerisk frihed. Ligesom vi også har strakt den lidt i andre henseender med bydelsnavne. 
For eksempel Vesterbro-bydelen hedder, hvis det skal være korrekt, Vesterbro-Kgs. Enghave, men ingen Københavner ved deres fulde fem ville nogensinde kalde det andet end Vesterbro! Så det hedder det også her.

Planen er at skifte farve på de forskellige bydele når de bliver udsolgt, så nye oplag får nye farver.

Vi er altid i gang med at udføre eller udtænke en ny plakat over et nyt område eller by, men inspirér os gerne og indsend dit forslag til vores næste projekt. Eller skriv dit forslag på ønskelisten her.

Kortkartellets plakater er designet og produceret i Danmark. Du kan få din plakat signeret hvis du ønsker det, skriv det blot i notatfeltet ved checkout.

Vi anbefaler ikke at man bruger vore plakater til at finde vej. ;)

Kortkartellet er et dansk firma ejet og drevet af Christina Muff. Christina har brugt det halve af sit liv på at rejse i hele verden. Hun er også uddannet designer og indkøber og kommer du forbi vores butik i Niels Hemmingsens Gade 6 er der gode chancer for at møde hende.

 

Velkommen til Kortkartellet.